Меню
Профил
Виж всички истории

Най-добрите чорапи за едри и високи мъже

Най-добрите чорапи за едри и високи мъже

чорапи за мъже

 

 

Всички знаем колко е трудно намирането на хубави дрехи и бельо когато си извън стандартните размери. Същото важи и за качествените и удобни чорапи. Не е никак лесно да попаднете на такива в достатъчно големи размери, например 46-ти или 47-ми номер. Ако изобщо успеете да намерите, те обикновено са в доста скучни и еднообразни цветове. Ние обаче сме се погрижили за това и сме ви подсигурили завидно разнообразие от големи размери чорапи в най-различни цветове и картинки.

Най-добрите XL чорапи за едри и високи мъже

Най-добрите XL чорапи не само ще са удобни и комфортни, защото ще са в достатъчно голям размер. Освен това те трябва да са изработени от висококачествена материя, която приятно да обгръща краката. Желателно е да имат достатъчно широки ластици, които да не стягат глезените и да не пречат на кръвообращението. А цветовете им не бива да избледняват само след няколко пранета.

Бамбуковите чорапи също са много добър избор и ние ги предлагаме в огромно разнообразие от размери - от 35-ти до 47-ми номер! Този вид луксозна на допир и на усещане материя е особено подходяща за едри и високи мъже - тя има антибактериални свойства, абсорбира отлично влагата и е още по-мека и приятна на допир от класическия памук. 

Освен бамбукови чорапи ви препоръчваме да разгледате и колекцията ни от вълна и коприна, които поддържаме в размери до 46-ти номер. Коприната е много подходяща не само за ежедневието, но и за официални поводи, както и за строго делово облекло.

За духовитите шегаджии пък имаме цяла серия от чорапи със закачливи надписи. Освен тях можете да разгледате и колекцията ни с различни професии - специални модели, предназначени за отдадени учители, лекари, майстори, музиканти, войници и още много други. Имаме и сезонни чорапи, свързани с любимите ни празници - Коледа, Великден, Св. Валентин, Хелоуин и т.н.. Вече няма да ви се налага да се задоволявате със скучни, сиви чорапи само защото носите прекалено голям номер обувки. Ние сме се погрижили да осигурим шарени чорапки за цялото семейство - от най-малките, до най-големите.

Какво би се случило, ако не носите подходящия размер чорапи?

Не забравяйте, че носенето на прекалено тесни чорапи може да доведе до редица неприятни проблеми от типа на кожни раздразнения, затруднена циркулация на кръвта, врастнали нокти на палците, обилно потене и развитие на гъбични инфекции. Това са само няколко от причините да потърсите висококачествени чорапи в достатъчно големи размери. В магазин “По чорапи” ще можете да намерите точно това, от което се нуждаете, за да осигурите на краката си несравнимо удобство и комфорт.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (384)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница