Меню
Профил
Виж всички истории

Нашата обич - любов по чорапи. А каква е Вашата?

Нашата обич - любов по чорапи. А каква е Вашата?

 

Обич по чорапи или обич на тънки токчета? Удобството и сигурността или емоцията и непознатото? Каква е вашата връзка? Разкажете ни. А аз ще ви разкажа за нашата...

 

Нашата обич е удобна. Рядко има тънки токчета и много грим. По-скоро има естествена красота и удобни чорапи. И това не е зле. Даже е хубаво. Вярно, моята героиня няма да бъде от онези, които ще бъдат в главната роля, ако снимаме филм. И той няма да разбие стотици женски сърца - просто поведението му не е такова. Нямаме мигове, в които сме на косъм от смъртта. Нито се бием, защото не можем да живеем заедно, а да се разделим - звучи невъзможно. Всъщност дори за миг не сме си помисляли да се разделяме. Знаем, че има и неразбирателства и не живеем в идеален свят. Не правим драми заради това. За нас това е нормално.

 

Да, нашата обич би пасвала на най-скучния филм. Но е наша! И ни харесва... Защото сме изморени от излишна игра, неизвестност и връзки, които дори не знаеш до каква степен изобщо са съществували.  Нашата обич е тиха... все едно стъпваш по чорапи. И тази тишина не плаши, а е спокойна.

 

Да, рядко ми носи букети с цветя. И не ми обещава звездите. Но знае вкуса на любимата ми торта. И когато купува за вкъщи - купува от нея. Макар да предпочита малиновата. Знае, че постоянно ми е студено. И не ми позволява да дърпам завивките. Но ми подари топла пижама и най-топлите чорапи. И да, спя с пижама. Дори си имам чорапи за сън. Поне през зимата. Колкото и странно и странно да звучи. И колкото и да не може да се определи за секси.

 

Да, виждам го във всяка светлина. Не както в началото - идващ да ме вземе. В отлично настроение. И носещ хубав парфюм, секси разкопчана риза и чорапи, които идеално пасват на кецовете му.  Днес го познавам в по-голяма част от лицата му. Ядосан, изнервен, с мръсни от работа дрехи. И знам, че понякога си има негови проблеми и изобщо не му е до мен. Но това не ме кара да се съмнявам, че ме обича.

 

Да, не сме всяка вечер навън. А аз далеч не съм мечтаната домакиня. Не винаги знам къде са чорапите му, не умея да гладя ризи и кулинарните ми специалитети понякога са просто ужасни. Но това за него също не е проблем. Той просто знае, че съм разпиляна. Знае номера за доставка на най-вкусните пици, може сам да изглади дрехите си. А чорапите... за чорапите не ми се говори. Но той се шегува, че това е повод да си купуваме постоянно новите чифтове, които излизат на пазара.

 

Да, можем един без друг в ежедневието си. Той работи много и понякога не виждам очите му. Има свой кръг от познати, които ме харесват, но не ме искат постоянно с тях. Моите приятели също го уважават, но вечерите по женски си остават такива. И да, не му мрънкам, не го питам кога ще свърши работа. Нито кога ще се прибере.  Когато обаче сме заедно става тиха магия - сгушени, в удобни чорапи. На мекия диван. И тогава по-голяма част от целия свят е излишен.

 

Да, не ме води всеки месец на почивка в Мароко. И понякога ми е гадно... Но ми купува лекарства, когато съм настинала. Прави ми чай, обува ми топли чорапи и ме завива. А и за какво е екскурзията в Мароко, ако няма кой да ти направи топла супа? И да потънеш в прегръдките му.

 

Да, вижда ме рошава. Без грим, сънена, мрънкаща. Но преди да е мъж, той е човек. И осъзнава, че не мога всяка сутрин да изглеждам като от списание. И въпреки това не пропуска да ми каже, че съм красива.

 

Всъщност никога не съм му го признавала, но той е по-готин от мен. Уверен, интелигентен и имащ необяснимо излъчване. Но с него не се питам: "Защо ме е избрал?" и "Какво намира в мен?". Щом ме иска, значи всичко е наред. И това е достатъчно.

 

Да, той не е целият ми свят. И аз не съм всичко за него. Имаме много повече от себе си. Имаме си личен живот, хобита и работа. Но се обичаме! Наистина се обичаме. Егоистично, но топло. Тихо, но вълнуващо. Красиво, но ненатрапващо. Топло - като най-топлите ми чорапи. Като чорапи, в които е вплетено вълшебство и превръщат най-обикновения дом в сигурна крепост.

 

Да, обичам и токчета. Но не мога да ходя постоянно на тях. И имам човек, който ме обича по пижама и чорапи. Да, нашата любов не е достойна за филм, но е перфектна, за да изживеем живота си заедно. В разбирателство, слънчеви мигове, топли чорапи и горещи прегръдки.

 

Да сравнявам чорапите си с любовта. В чорапите обличам краката си, а с обичта душата си. И държа да ми бъде удобно и в двете. Любов и чорапи. Чорапи и любов. И понякога малко скандали...

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница