Transport gratuit in România pentru comenzi peste 153,60 lei.
șosete PENTRU TOTI

0

info@bysocks.ro
Vezi toate articolele

Este în regulă ca biroul tău să fie în dormitor - pentru că ești în talpici sau în dormitor

talpici acasa

 

 

Toată lumea care mă cunoaște știe că ador pe triclos și shushons. Le-am pus în picioare și mă simt din nou copil. Culorile, forma, căldura pe care o poartă - toate acestea mă readuc în ultimii ani. Și sunt cald și mă simt în siguranță. Și eu sunt acasă!

Termale și pinteni sunt, de asemenea, unul dintre cele mai puternice motive pentru a lucra din dormitor, living sau chiar în patul casei tale. Mai ales în timpul iernii.

Imaginați-vă imaginea - temperaturile de înghețare, străzile necurate. O mașină care nu merge. Oamenii rece pe străzi. Autobuze supraaglomerate. Întreaga frumusețe care a împrăștiat țara este invizibilă. Asigurați-vă că nu cădeți și nu vă rupeți piciorul. Și te uiți în pământ ...


Talpici pentru bărbați în Magazinul de șosete


Talpici de damă în Magazinul de șoseteCând biroul tău este în dormitor, astfel de probleme au dispărut!
Te ridici dimineața. Te joci cafeaua. Luați pijamalele cu care te-ai culcat. Și tu îți poți purta unul oficial. Da, este ciudat să ai o pijamă oficială. Sau cel puțin ciudat pentru oamenii care nu au unul.

Cafeaua e gata. Îți îmbraci pantofii de acasă - sandale sau papuci. În funcție de starea de spirit. Culorile spărturilor și pintenilor sunt atât de colorate. Le puteți combina colorat cu pijamalele dvs. oficiale. Eu fac asta! Deci mă simt elegant și dulce. Chiar și biroul meu este purtat pe pat în dormitor.

Ai deja cafea. Ești îmbrăcat, ești îmbrăcat. Bineînțeles cu spițe sau spurturi. Sunteți siguri că astăzi veți avea picioare calde. Întotdeauna îți lipsește pantofii. Și tu îți umflești cântecul preferat atât de tare încât zgomotul pare să leagă pereții într-un minut. În timpul săptămânii vă puteți permite - toți vecinii au plecat deja la lucru

Apoi începe ziua. Facebook este pornit. Doar pentru că îl folosiți pentru muncă. Nimic pe care oamenii nu-l consideră că stați toată ziua și vă uitați la poze. Credeți ce trebuie să faceți astăzi și ce puteți face cu adevărat. Ești confortabil. Dar, indiferent ce stai, ești confortabil - în tuxedo.


Au trecut 15 minute, dar miau pisica că ați uitat să lăsați ușa deschisă. Vezi că te răzbună! - A prins unul dintre colții tăi favoriți și shushons și e ca o pradă.

Salvați așchii și pinteni. Stai așa pentru a ține pisica departe de drum. Și din nou te concentrezi. Lucrezi încă o jumătate de oră. Telefonul tău a sunat. Vecina te cere să te întorci la ei pentru a vedea dacă e închisă. Nu-ți cere scuze pentru întreruperea muncii tale. Încă mai rămâi în jurul valorii de toată ziua și, probabil, te aștepți să-i mulțumești pentru că a ocupat o slujbă ...

Check out. E încuiată. Și continuați să lucrați, dar înainte de a vă bucura de vedere prin fereastră - un basm de iarnă.

Până la prânz totul merge. Numai timpul de prânz este deja epuizat. Pentru aproapele și încântarea asupra vederii. Spui: "Nimic! - Mă grăbesc. După un timp, voi fi diversificat cu diapozitivele! Sunt acasă. Și îmi ador în slujba mea! "

Îți lipsește pauza de prânz și crezi că ești în ritm. Sună o persoană familiară care nu se gândește la tine. Dar copilul îi rănește capul, iar școala de noroc se află chiar lângă casa ta. Deci, asta e tot ce trebuie sa faci pentru o zi sau altceva - de ce nu-l iei si stai cu tine cateva ore. Ea o va lua apoi și va bea cafea ...

Și din moment ce părinții voștri au fost dispuși să-și educe o persoană bună și utilă, ei nu v-au învățat să spuneți nu. Nu v-ați simțit încă și ați fost de acord deja. Atunci ești furioasă pentru tine. Dar pisica ta este jefuită de ea. Nu știi cum să conduci. Ești chiar mai supărat că ți-ai luat mânia pe animal.

Deja ți-ai înlocuit loviturile și spărturile și te uiți în pământ pe străzile de iarnă. Oamenii au dreptate - nu lucrați. Nu vă dau asta deloc.

În seara asta, vei sta la miezul nopții pentru a ține pasul cu programul tău.
Mâine, totuși, veți lua doar dacă caută un loc de muncă.
Și veți avea o cafea, veți fi îmbrăcați în vârfuri fierbinți. Vederea va fi totuși frumoasă. Proiectele se vor desfășura conform programului.

Este atât de cool că biroul este în dormitorul tău!
Și pentru a fi magic - în papuci sau pantaloni combinați cu pijamale formale ...

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Povestiri despre șosete

16 Septembrie 2020

08 Septembrie 2020

01 Septembrie 2020

Mulțumesc!

 

sosete

 

Vă mulțumim pentru că vă uitați la șosetele noastre. Noi credem că veți fi mulțumiți de modele și de calitatea acestora.

Cine suntem cel mai mult :)