Меню
Профил
Виж всички истории

Слагайте чорапи и маратонки! Готови ли сте за пътешествия?

Слагайте чорапи и маратонки! Готови ли сте за пътешествия?

 

 

Лято е! И е август! Само в душите ни понякога става януари! Заради проблемите в дома ни, заради проблемите на работа, заради онзи, който ни обиди, докато шофирахме. Заради нещата, които развалят баланса на мислите ни.

 

Лято е! И е август! А в душите ни понякога е януари... Но от нас зависи да върнем топлината и в сърцата си! Как? Ами... Като пътуваме! По чорапи и маратонки! С рошава коса и желание да променим ежедневието си.Чорапи, чорапи, чорапи! Точно те - чорапите са нашият сувенир, който връщаме от пътуването си. Дали ще станат и Вашия?

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте! На море, на планина, на село, в чужбина или в най-близкия град. Това няма значение. Навсякъде може да бъде хубаво и навсякъде има какво да се види. Можете да викнете приятел и да го убедите да тръгне по чорапи и маратонки. Красиви, но без излишна суета! Защото търсим малките неща - именно те са способни да ни върнат равновесието.

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Нашият съвет - ако имате телефон с копчета - използвайте го. Насладете се на пътешествието си! Забравете за социалните мрежи, за работата, за електронната си поща! Предприемате пътуване със себе си, с любимите хора. Модерен телефон е излишен.

 

Ще се почувствате... Странно, но освободени!  Изпробвано е! Ще имате удобство върху краката си - чорапи и маратонки за пътешественици. Ще усещате по кожата си слънчевите лъчи. И това усещане ще си е само Ваше. Няма да има нужда да го споделяте с никого.

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте! Но оставете колата пред дома си!

 

Използвайте влак, автобус или... Тръгнете на стоп, ако сте поне двама души и сте по-смели.

 

Да, може би няма да виждате само възпитано поведение. Да, може би седалките няма да са удобни като тези, които са в личния Ви автомобил. Да, може би ще имате поводи да се ядосвате!  Но... Може да срещнете други хора, които са тръгнали на път по маратонки и чорапи. Може да наблюдавате света - такъв, какъвто все по-рядко го виждате. Може да се наслаждавате на липсата на концентрация, която няма как да постигнете, когато шофирате.

 

Знаем, че Ви е удобно на краката - все пак сте с маратонки и чорапи. За да бъде удобно и в душата Ви, то поздравете дядото във влака и го попитайте как е. Усмивката му ще сгрее деня Ви. Купете си зеленчуци от някоя баба. Измийте домата на крайпътната чешмичка. Хапнете го! Вкусно е, нали? Върнахте ли се близо до годините на своето детство?

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Но не носете излишно много пари! Няма нужда да харчите излишни средства, за да бъдете щастливи! . Навярно си имате и раничка... За доматите от бабата - няма как да се изпуснат. Но можете да си носите и сандвичи, които са направени собственоръчно. Две филии с масло са идеалната добавка за вкуса на крайпътните зеленчуци. Няма нужда от магнитчета - спомените ще се запечатат в съзнанието Ви. Няма нужда от излишни покупки! Тръгнали сте с маратонки, чорапи, раница... И със себе си!

 

Слагайте чорапи и маратонки! Ако искате сложете и още едно резервни в багажа си! Не се страхувайте да ги изцапате! Ако видите локва - скачайте в нея! Ако видите кални пътища, които водят към красиви места - минете през тях! Маратонките и чорапите се перат! Маратонките и чорапите се купуват! Маратонките и чорапите могат да са онзи синоним, който разказва история. Спомените са нещо, което остава за цял един живот!  И Вие заслужавате да имате най-добрите приключения!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница