Меню
Профил
Виж всички истории

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

 

Свежест… Замисляли ли сте се какво е това? Може би за всеки човек отговорът е различен. За нас свежестта е аромат на мокра трева, сутрешното кафе, песента, която увеличаваме на макс. Усмивката на любими хора. Жест към непознат. Жест от непознат. Сън. Мечти. Бягство от ежедневието. Или създаване на по-красиво такова. И когато бягаме, когато оставаме, когато вървим, когато почиваме – във всеки един момент се нуждаем от свежи чорапи.

 

Какво значи свежи чорапи според нашите разбирания?

 

Свежите чорапи - на първо място свежите чорапи са удобните чорапи. С тях ни е комфортно независимо каква дейност извършваме. И са идеалният чифт за поне 90% от ежедневните дейности. За останалите или не ни трябват чорапи или ни трябват от друг вид.

 

Свежите чорапи са забавните чорапи – онези чифтове, които предизвикват усмивки с десена си. Които привличат с цветовете си. Свежите чорапи са тези, които няма как да оставят никой безразличен.

 

Свежите чорапи  - за кого са предназначени?

 

Свежите чорапи са за всички, които се наслаждават на живота. Напук на проблемите, на лошото време, на сивотата. За онези, които обичат цветовете и не се страхуват да играят с тях. За онези, които живеят живота си – в собствените си нюанси и не се влияят от сивотата на околния свят. Напротив – внасят жизнерадостни отенъци в живота на другите и го правят по-красив.

 

Красимира също носи свежи чорапи. Има десетки модели. Цяла колекция от чифтове. Но не винаги е било така. Някога Красимира е била едно неуверено в себе си дете. После станала неуверена в себе си млада жена. Постоянно се тревожела какво ще кажат хората. Ще се представи ли добре на интервюто за работа, тъй като на предишните бе претърпяла неуспех. Ще я хареса ли онзи, който я бе поканил да излязат.

 

Тогава все още не е знаела, че хората винаги ще говорят. Интервюиращите са имали предварително избран човек. А онзи, който я е поканил да излязат – вече я е харесал. Да, може би все още не бе планувал, че ще заживеят заедно щастливи, но ето – вече е факт.

 

Тогава Красимира е носела основно едноцветни дрехи. Най-вече в тъмни нюанси. И дума не можело да става за свежи чорапи. Била на около 23, но изглеждала като на 30. И не защото слагала неподходящ грим или защото посещавала процедури, които не били подходящи за едно младо момиче. Напротив. Не било така. Просто страховете ѝ я блокирали.

 

Тя обаче осъзнавала, че проблемите идват от съзнанието ѝ. И била достатъчно отговорна за собствения си живот, за да прояви смелост и да пожелае промяната. Един дълъг, но важен процес, който я преобразил изцяло.

 

Красимира ежедневно си поставял  малки цели, които да я извадят от зоната на комфорт. Да заговори непознат, да вземе инициатива за работния проект, да реши сама как да постъпи в дадена ситуация, вместо да звъни на всичките си роднини и приятели. Днес тя е преобразена. Само и единствено благодарение на себе си. Все още има своите страхове, но кой ги няма?

 

Преобрази се и гардеробът ѝ. Свежи цветове – красиви и пъстри, които подчертават идеално цвета на кожата. Свежи чорапи, много свежи чорапи, които предизвикват усмивки в нея и околните. 

 

Всъщност свежите чорапи най-много показват промяната в съзнанието ѝ. Тя бе на мнение, че всеки обръща внимание на роклята, костюма, тениската. Свежите чорапи обаче принадлежат на жизнерадостните хора. И днес тя бе такава.Детето ѝ също от бебе има красиви цветни дрехи и свежи чорапи. Тя е от майките, за които е важно да изгради добър и уверен човек. И знае, че това е процес, който започва от люлката.

 

Мъжът ѝ също е по-щастлив. Днес обяснява на жената, в която се влюби, че е прекрасна. Но защото наистина е такава, а не защото трябва да я убеждава в това. И той носи свежи чорапи – като любовта. Свежи чорапи – с цветовете на щастието. Свежи чорапи – като усмивка на любим човек. Свежи чорапи като чувствата, които изпитва, когато си е у дома.

 

А Вие свежи чорапи ли предпочитате? Живеете ли живота си или се притеснявате? Опитайте да се отпуснете. Заслужава си… Та всички сме хора и всеки човек е цяла вселена. Няма нужда да бъдете като другите. Толкова сте специални. Толкова сте прекрасни! Осъзнайте го, всичко друго е губене на време.

 

Сложете розови очила и свежи чорапи. И вижте – животът е прекрасен. Не винаги, но много често е прекрасен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (384)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница