Меню
Профил
Виж всички истории

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

 

Свежест… Замисляли ли сте се какво е това? Може би за всеки човек отговорът е различен. За нас свежестта е аромат на мокра трева, сутрешното кафе, песента, която увеличаваме на макс. Усмивката на любими хора. Жест към непознат. Жест от непознат. Сън. Мечти. Бягство от ежедневието. Или създаване на по-красиво такова. И когато бягаме, когато оставаме, когато вървим, когато почиваме – във всеки един момент се нуждаем от свежи чорапи.

 

Какво значи свежи чорапи според нашите разбирания?

 

Свежите чорапи - на първо място свежите чорапи са удобните чорапи. С тях ни е комфортно независимо каква дейност извършваме. И са идеалният чифт за поне 90% от ежедневните дейности. За останалите или не ни трябват чорапи или ни трябват от друг вид.

 

Свежите чорапи са забавните чорапи – онези чифтове, които предизвикват усмивки с десена си. Които привличат с цветовете си. Свежите чорапи са тези, които няма как да оставят никой безразличен.

 

Свежите чорапи  - за кого са предназначени?

 

Свежите чорапи са за всички, които се наслаждават на живота. Напук на проблемите, на лошото време, на сивотата. За онези, които обичат цветовете и не се страхуват да играят с тях. За онези, които живеят живота си – в собствените си нюанси и не се влияят от сивотата на околния свят. Напротив – внасят жизнерадостни отенъци в живота на другите и го правят по-красив.

 

Красимира също носи свежи чорапи. Има десетки модели. Цяла колекция от чифтове. Но не винаги е било така. Някога Красимира е била едно неуверено в себе си дете. После станала неуверена в себе си млада жена. Постоянно се тревожела какво ще кажат хората. Ще се представи ли добре на интервюто за работа, тъй като на предишните бе претърпяла неуспех. Ще я хареса ли онзи, който я бе поканил да излязат.

 

Тогава все още не е знаела, че хората винаги ще говорят. Интервюиращите са имали предварително избран човек. А онзи, който я е поканил да излязат – вече я е харесал. Да, може би все още не бе планувал, че ще заживеят заедно щастливи, но ето – вече е факт.

 

Тогава Красимира е носела основно едноцветни дрехи. Най-вече в тъмни нюанси. И дума не можело да става за свежи чорапи. Била на около 23, но изглеждала като на 30. И не защото слагала неподходящ грим или защото посещавала процедури, които не били подходящи за едно младо момиче. Напротив. Не било така. Просто страховете ѝ я блокирали.

 

Тя обаче осъзнавала, че проблемите идват от съзнанието ѝ. И била достатъчно отговорна за собствения си живот, за да прояви смелост и да пожелае промяната. Един дълъг, но важен процес, който я преобразил изцяло.

 

Красимира ежедневно си поставял  малки цели, които да я извадят от зоната на комфорт. Да заговори непознат, да вземе инициатива за работния проект, да реши сама как да постъпи в дадена ситуация, вместо да звъни на всичките си роднини и приятели. Днес тя е преобразена. Само и единствено благодарение на себе си. Все още има своите страхове, но кой ги няма?

 

Преобрази се и гардеробът ѝ. Свежи цветове – красиви и пъстри, които подчертават идеално цвета на кожата. Свежи чорапи, много свежи чорапи, които предизвикват усмивки в нея и околните. 

 

Всъщност свежите чорапи най-много показват промяната в съзнанието ѝ. Тя бе на мнение, че всеки обръща внимание на роклята, костюма, тениската. Свежите чорапи обаче принадлежат на жизнерадостните хора. И днес тя бе такава.Детето ѝ също от бебе има красиви цветни дрехи и свежи чорапи. Тя е от майките, за които е важно да изгради добър и уверен човек. И знае, че това е процес, който започва от люлката.

 

Мъжът ѝ също е по-щастлив. Днес обяснява на жената, в която се влюби, че е прекрасна. Но защото наистина е такава, а не защото трябва да я убеждава в това. И той носи свежи чорапи – като любовта. Свежи чорапи – с цветовете на щастието. Свежи чорапи – като усмивка на любим човек. Свежи чорапи като чувствата, които изпитва, когато си е у дома.

 

А Вие свежи чорапи ли предпочитате? Живеете ли живота си или се притеснявате? Опитайте да се отпуснете. Заслужава си… Та всички сме хора и всеки човек е цяла вселена. Няма нужда да бъдете като другите. Толкова сте специални. Толкова сте прекрасни! Осъзнайте го, всичко друго е губене на време.

 

Сложете розови очила и свежи чорапи. И вижте – животът е прекрасен. Не винаги, но много често е прекрасен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (139)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница