УСМИХНИ СЕ, ТУК ЩЕ НАМЕРИШ ТВОИТЕ НОВИ ЧОРАПИ!
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Чорапи за всички

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Виж всички истории

Термо чорапи – идеални за всеки повод

дебели термо чорапи за лятото

 

Дори и за плажа...

 

Термо чорапи... Не всеки човек си носи по един чифт на плажа. Една приятелка дори казва, че звучи безумно. Погледите на другите плажуващи издават същото. И в този момент аз по термо чорапи. По-щастлива и по-спокойна от когато и да било. Обута в чифт термо чорапи, с коктейл в ръка. Преди минути излязла от вълните.

 

Нека ме гледат странно! Мина времето, когато ми пукаше за мнението на околните. Животът е твърде скъп, за да добавям към разходите и данък обществено мнение. Погледите не ме интересуват. Не съм убила човек. Обула съм си термо чорапи! И ми е топло на краката... Как да не се чувствам щастлива?

 

Мъжки термо чорапи

 

И на вас ли ви се струва лудост да носиш термо чорапи на плажа? Само помислете... Аз съм от хората, на които им трябва час, за да се престрашат да се потопят в студената вода. А я обожавам! След още час свиквам с температурата, а то станало време да излизам. Сядам на хавлията и не мога да си кажа името от студ!

 

По това време някой готин батко ще ме попита как се казвам, а аз ще мълча като риба. Той няма да ме намери във фейсбук. Няма дори да намаже гърба ми с мляко. Сватбата и бъдещите ни деца са обречени. Още преди да се сложи началото.

 

Дамски термо чорапи

 

Ето това е лудост – да изпускаш шансове. И то заради единия студ. По-добре да си вържеш коня и да си обуеш термо чорапи.

 

Представяте ли си колко гадна ситуация се получава? Аз дори не искам да си представям. Точно по тази причина правя нещата по различен начин. Влизам във вълните, пак си студувам. На излизане обаче махам водата от себе си. И си обувам най-свежите термо чорапи. Предпазвам се от студа.

 

Баткото идва. Казвам си името. Носи ми най-новия коктейл, който е вкус на кактус и водка. И може би това е първата крачка за създаването на бъдещите ни деца.

 

Без тракане на зъби, а със свежа усмивка. Без треперене от студ, а с трепет на вълнение. После слънцето напича ярко тялото. Топлината се завръща. Свалям термо чорапите си. Останалото, което трябва да се махне... То е негова работа!

 

Не звучи ли по-добре? На мен ми е хубаво! Щом ми е хубаво, значи термо чорапите са правилното решение. Пък другите нека си говорят! Да ви кажа на мъжете май толкова не им пука. Ако банския е изрязан или случайно липсва, то термо чорапите не се забелязват.

 

Жените гледаме! Или ни е яд на по-младата, или ни е яд на по-слабата. Или на жената, която е забила по-хубав мъж. Или на другата, която е оставила децата при баба. Или на онази, която е с термо чорапи и не мръзне на плажа.

 

Кой е казал, че не може да си с термо чорапи на плажа? Кой е казал, че е престъпление да ти бъде топло на краката? Ако не пречиш на никого, защо сам да си отнемаш свободата?

 

Извод от цялата ситуация – нека ни е топло на краката и да ни пари в душата! В ръцете коктейл. А ние в ръцете на готиния тип, който стои на съседната хавлия. Животът е твърде кратък, за да ни бъде студено. Твърде тежък, ако плащаме данък обществено мнение. Твърде скучен, ако спазваме ненужни правила.

 

Мили хора, ако треперите от студ, то слагайте термо чорапите в чантата за плажа. Мислете за хубави неща, вместо да зъзнете на брега. И когато някой ви погледне странно... Просто се усмихнете. Вие нямате време да гледате хората. Или поне не всички... Вие сте на море с една цел – да се забавлявате.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви във Facebook от клиенти

 

Истории за чорапи

  Качествени чорапи, удобни обувки и хубав педикюр – това са трите основи, за да имаме здрави крака. И трите стъпки как да запазим здравет...
  Няма значение в кой дом ще влезем и кой гардероб ще отворим. Във всеки един дом има чорапи. Не можем бе тях! Чорапите са онези, които ос...
  Според различни философии, всеки цвят притежава своя сила. И силата да ни накара да се чувстваме по определен начин. И ако се облечем в...
  И как да му помогнем да избере правилния чифт? Без да го засегнем...   Мъжките чорапи са изключително важен елемент, когато г...
  Обуваш енергия Плетени чорапи имам – най-красивите и топли на света! Те често в детството ме връщат – с тях отново имам най-топлите...
  Миналата седмица си говорихме за деловият външен вид при жените. Знаем обаче, че въпросът: „Какво да облека?“ вълнува и силния пол. Чора...

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи