Меню
Профил
Виж всички истории

Защо български чорапи от производител?

Защо български чорапи от производител?

 

Както може би сте забелязали, чорапите отдавна не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правилните чорапи, които ще се превърнат в ключов аксесоар от ежедневието ви, говори много за вашата личност и умението ви да бъдете стилни. По тази причина изборът на правилния чифт чорапи не е за подценяване.

Чрапите са тези, които следва да понесат значителното количество пот, отделяно от ходилата ви, когато сте активни. Ключова роля тук има материята им. Чорапите са този елемент от облеклото ви, който благоприятства правилното кръвообращение, облекчава болката в ходилата, осигурява оптималната им температура. Другите качества на чорапите, които също имат важно значение, са терморегулационните им свойства и устойчивост на натоварване, от която зависи и тяхната здравина.

За да се чувствате напълно комфортно в новите си чорапи, същите трябва да бъдат подбрани правилно. А какъв по-добър вариант от български чорапи от производител? В следващите редове ви представяме накратко предимствата, с които се характеризира родното производство на чорапи. Споделяме и няколко детайла около различните материи, от които се произвеждат различните типове български чорапи.

Български чорапи от производител според индивидуалните ви потребителски нужди

Родното производство на чорапи е един от отраслите с традиции в областта на текстилната индустрия. Българските чорапи отдавна са синоним на високо качество, а доказателство за това са дяловете, които заема това производство на местния и европейски пазар. Българските чорапи, наред с отличното си качество, осигуряват търсените удобство и комфорт. И не на последно място, едно от големите предимства на българските чорапи е, че производството им бързо се ориентира в предлагането на модели чорапи за различни потребителски кръгове.

Български чорапи от производител ще откриете в няколко основни категории чорапи, а именно:

  • Спортни чорапи

Те са идеалният избор за онези от вас, чието ежедневие е свързано с активно физическо натоварване. Независимо дали сте професионален спортист, или тренирате, за да поддържате форма и да водите здравословен начин на живот, българските спортни чорапи могат да отговорят в максимална степен на потребителските ви нужди.

  • Луксозни чорапи

Родното производство на чорапи не отстъпва и по отношение на стила в производството на български луксозни чорапи. Този тип чорапи са изработени от висококачествени тъкани, които придават стил и увереност, наред с търсения комфорт. Подходящи за всеки официален повод и тоалет.

  • Весели чорапи

Българските чорапи са в крак и със световната тенденция в текстилното производството от този тип. Тези модели чорапи идват в отговор на интереса, на който се радват шарените или “весели чорапи”. В случай че търсите качествени чорапи, които впечатляват със своя дизайн и създават добро настроение, то този тип чорапи е точно за вас.

Като един от водещите магазини, специализирани в предлагането на различни видове чорапи, ние знаем колко важна част от облеклото ви са тези аксесоари. Български чорапи от производител е категорията продукти в магазина ни, която се радва на широк потребителски интерес. Основните причините за това са две - на първо място, изгодната цена за чифт, на която ще ги намерите, и не на последно, разбира се, - разнообразието от материи, в които ще откриете българските чорапи.

Български чорапи от различни материи за всеки вкус

Създаването на перфектния чифт чорапи е свързано с осъществяването на качествен контрол на всеки етап от производството им. Производителите на български чорапи се доверяват на опитни дизайнери и технолози в текстилната индустрия. По този начин се гарантира високо качество на производството и стил. Чорапите следва да осигуряват нужния комфорт и да удовлетворят разнообразните ви вкусове и нужди.

Българските чорапи се предлагат и в разнообразие от тъкани. Всеки тип материя се характеризира с качества като терморегулация, дишане на материята и други. Най-често чорапите са изцяло произведени от една материя или в съчетание от няколко вида материи:

  • Чорапи от Мерино вълна – този тип вълна се добива от овце от породата Мерино, откъдето идва и името ѝ. Тъканта е дишаща, характеризира се още с приятна мекота и отлични терморегулаторни качества. Мерино вълната има способността да попива до около 30% влага от собственото си тегло. Това ѝ качество не позволява да чувствате влага в краката си, когато носите чорапите дълго време. Естествените ѝ антибактериални свойства предпазват от образуването и отделянето на неприятни миризми.
  • Чорапи от акрил - акрилът е универсална синтетична тъкан, широко използвана в производството на чорапи у нас и по света. Акрилните чорапи са по-евтини, бързосъхнещи са, освен това са меки и комфортни.
  • Български памучни чорапи - едни от най-търсените на пазара чорапи са именно памучните. Памучните чорапи са идеални за носене у дома или за кратки излизания за разходка и други, тъй като поради мекотата на материята са изключително удобни. Памучните чорапи обаче не са препоръчителни за интензивни натоварвания на краката. Причината е, че при продължително изпотяване на краката памукът овлажнява и създава чувство на дискомфорт.
  • Еластан, спандекс или ликра – тези тъкани обикновено се използват в съчетание при производството на чорапи в процентно съотношение между 2% и 5% от основната материя. Чорапите от тези тъкани са изключително разтегливи, което позволява напасването им плътно по ходилото.
  • Полиестер – това също е една от най-използваните материали в производството на чорапи у нас. Полиестеровите тъкани се характерзиират с издържливост на разтягания, с отлично ниво на влагозадържане и дишане на материята.    

Български чорапи от производител - удобство, стил и комфорт на най-добра цена

Отличният чифт чорапи е този, който може да ви предложи добра комбинация между мекота, стил, удобство и добра цена. Успешното ѝ постигане става, благодарение на използването на висококачествени хипоалергенни материали, както и посредством следването на утвърдени производствени технологии и стандарти за качество. Българските чорапи от производител могат да ви предложат отлична комбинация между всички тези важни аспекти, при това на най-добра цена.

Атрактивни предложения за български чорапи ще откриете както в категорията спортни и луксозни чорапи, така и в селекцията ни от весели чорапи. Последните представят десени,  вдъхновени от заобикалящия ни свят, за да се погрижат за доброто настроение на ползвателите си. Веселите чорапи от български производител предлагат отлично съчетание между комфорт, стил и не на последно място: много позитивни емоции.

Българските чорапи от производител отговарят на най-високите стандарти за качество в производството на текстилни изделия. Те се гарантират директно от производителя.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (139)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница