Меню
Профил
Виж всички истории

Защо коледните чорапи са идеалният подарък?

Защо коледните чорапи са идеалният подарък?

 

Идват коледните празници - най-студеното и най-топлото време от годината. Момент, в който повече от всякога търсим топлина. Искаме да зарадваме и да бъдем зарадвани. Най-вероятно вече се питаме какви подаръци да купим - на близки, на приятели, на далечни роднини. А дори и на себе си. Понякога даваме огромни суми, друг път търсим символиката. Но единственото ни желание е да подарим щастие и да бъдем щастливи. Ето защо ние се спираме на коледни чорапи - топъл и красив подарък, който няма как да остане незабелязан.  Коледните чорапи са идеален вариант -  както за най-любимите ни същества, така и за онези, които не са постоянно в мислите ни. Коледните чорапи са магията, без която не можем.

 

Коледни чорапи за семейството

 

Спомняш ли си как баба ти ти шиеше шушони, за да ти бъде топло на краката, а майка ти постоянно проверяваше дали не си изстинал.Поглези ги и ти - вземи им коледни чорапи.  Най-топлият подарък. Вероятно много ще се зарадват.

 

Коледни чорапи за приятелите

 

Повечето хора искат коледни чорапи, но вие познавате добре приятелите си. Ще зарадват с подобна покупка децата си, собствените си близки и приятели, но най-вероятно ще пренебрегнат себе си и своите желания. Вие обаче може да ги зарадвате. Купете им мечтания чифт коледни чорапи и им подарете празнично настроение и много топлина. Жестът Ви няма да остане незабелязан.

 

Коледни чорапи за роднините

 

Разбираме - пред вас стои тежка задача. По празниците ще се виждате с хора, които... Виждате само по празници. Трябва да им вземете подарък. Не много голям, но и не искате просто да отбивате номера. Коледа е! Вземете им коледни чорапи - бюджетно е, красиво е, празнично е! Гаранция - ще останат изненадани и доволни. Изпробвано е!

 

Коледни чорапи за децата

 

Децата обожават детайлите. Спомняте ли си колко бе важни за Вас на масата да има коледна покривка. Лампичките да греят. Да имате чорапи с еленчета, Дядо Коледа и елхички. За детето Ви също е важно! Особено, ако има съвременна баба, която не може да плете терлици и шушони. Купете му коледни чорапи, създайте ми настроение. Може би точно тази покупка ще си спомня цял живот и ще грее сърцето му.

 

 Спомняте ли си как често ви купуваха чорапи и обувки, които не харесвате. Само и само да е топло на краката ви. Да, навярно тогава ви е било неприятно. Как да отидеш на училище с онова яке, което е с размерите на диво животно. После обаче се оглеждаш и виждаш - и останалите малчугани са с такива.

 

Обещаваш си, че когато станеш родител, никога няма да навличаш детето си така. Какво като ти избираха с часове ужасни дрехи, обувки и чорапи, но удобни и топли. Краката ти бяха постоянно мокри. Все пак снегът беше до колената, никой не те караше и взимаше с автомобил, а игрите бяха много луди, но и много забавни.

 

Сега предполагаме си спомняш с усмивка за тези моменти. И си мислиш, че чорапите и обувките на детето ти никога не са достатъчно топли и удобни. За обувките и якетата не знаем. Но знаем, че има страхотни коледни чорапи - радват малките хора и успокояват мислите на мама и тати.

 

Коледни чорапи за нас самите

 

Не знаем дали имаме точно онзи чифт коледни чорапи, който си хареса миналата година, но не си купи. За да мислиш за останалите, разбира се. Но знаем, че ако сега не вземеш своите коледни чорапи, най-вероятно отново ще съжаляваш. Коледа е времето, в което мирише на мандарини. Коледните филми се гледат за пореден път, защото са прекрасни. Пием горещ шоколад, без да мислим за килограми. И можем да стоим цял ден празнично на дивана, като носим любимата си пижама. Заслужаваме коледни чорапи! За да съживим коледния си дух. За да покажем на децата си, че ние също някъде дълбоко в себе си сме малки хора, жадни за приказна Коледа. За да ни бъде весело! А ти какви коледни чорапи си пожела...

 

Коледни чорапи - символ на оставащото детство. На малките неща, които са способни да разтопят душите ни. На даровете и вниманието, чрез които казваме "Обичам те". Коледни чорапи - топли и много удобни. Като думите на любимите ни хора, като целувките и прегръдките им. Като лекарство, от което се нуждаем, когато стане зле на тялото и сърцето ни. Коледни чорапи - идеален подарък за всеки човек. А ти купи ли коледни чорапи?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница