Меню
Профил
Виж всички истории

Защо миришат чорапите и как да го предотвратим

Защо миришат чорапите и как да го предотвратим

миризливи чорапи

 

Миризмата на чорапи е нещо ужасно! Независимо дали ти миришат чорапите или стоиш до човек, на когото му миришат чорапите. И все пак сме сигурни, че в първия случай се чувстваме по-неудобно. Защото, когато се случи нещо неприятно на нас, считаме че околните го виждат в много по-тъмни нюанси.

 

Та нима има човек на тази земя, който да не се е сблъсквал с проблема на миришещите чорапи? Въпроса е колко бързо и по какъв начин можем да се справим с него, за да остане в миналото.

 

Нека не изпадаме в неудобни моменти. Нека не правим така, че да отказваме гостувания или други поводи, по които да останем по чорапи.

 

Защо миришат чорапите ни? Как да се отървем от този ужасен проблем? И защо освен ужасно, може да бъде опасно... Ще си поговорим в следващите редове.

 

Защо миришат чорапите ни?

 

Причината за този проблем може да бъде една, а може да бъде и комплексна. Но решение винаги има!

 

Чорапи от изкуствена материя

 

Чорапите от изкуствена материя могат да ни заведат в лекарски кабинет. Ако сме от хората, които са родени с късмет, то ще ни се размине само с миризма на чорапи и неудобство от себе си и околните.

 

Да си го причиняваме е не само безсмислено, но и напълно излишно.

 

Инвестицията за качествени чорапи ни се отплаща, като не ни създава грижи и ни спестява неудобни моменти. И е достъпна за всеки...

 

Некачествени обувки

 

Миришещите чорапи много често са резултат от некачествени и миришещи обувки. За съжаление при обувките цената често е определяща. И никак не е малка. И все пак смятаме, че е по-добре човек да инвестира в здрави, топли и немиришещи крака, вместо в много чифтове обувки. При тази инвестиция проблемът с миришещи чорапи трябва да бъде непознат.

 

Миришещите чорапи могат да бъдат признак на здравословен проблем

 

Носим качествени обувки, качествени чорапи, но чорапите ни миришат все още. Съответно и краката ни.Това може да бъде причина за здравословен проблем. Един преглед при лекар би могъл да бъде изключително полезен в подобна ситуация.

 

МАГАЗИН ПО ЧОРАПИ

 

И не се плашете – вярваме, че до дни ще бъде разрешен проблема Ви.

 

Идеи за справяне с миришещи чорапи (ако не желаете да посетите лекар, а всички горни точки са изпълнени)

 

Сложете пудра, преди да обуете чисти чорапи.

 

Тя има свойство да отнема влагата. И не позволява на краката да се потят. От своя страна това няма да позволи и чорапите ни да миришат.

 

ДАМСКИ ЧОРАПИ

 

Сода за хляб

 

Понякога чорапите миришат, просто защото кожата на краката ни излъчва миризма. В тези моменти идва да помогне содата за хляб – евтин и достъпен вариант.

 

Поставяте я на ходилото си и престоявате с нея няколко нощи. Тя премахва миризмата от кожата ни. А това помага да не ни миришат чорапите.

 

МЪЖКИ ЧОРАПИ

 

За да не миришат чорапите – сменяйте стелките

 

Дори да си осигурим най-добрите обувки и най-качествените чорапи, то ако стелките ни миришат – спасение за миришещи чорапи няма. По тази причина е добре да сменяме стелките на обувките си максимално често.

 

Смяна на домашните чехли

 

Рядко се сещаме за тях, но често и те могат да създават миришещи чорапи. Сменяйте ги често, за да бъдете спокойни както навън, така и в дома си.

 

Ако пък ни дойдат гости и решим да споделим своите чехли с тях – ще бъдем спокойни за тяхното здраве.

 

ДЕТСКИ ЧОРАПИ

 

Как да реагираме, ако на друг човек чорапите миришат?

 

Ако е наш близък – по добре да споделим, че забелязваме проблема. Давайки му съвети за неговото разрешаване и споделяйки информацията, която знаем, то ние можем да му направим огромен подарък.

 

Вярваме – ще бъде благодарен!

 

Излекували сме се от миришещите чорапи, но страхът от тях още живее в нас...

 

Но сме сред други хора. И трябва да свалим обувките си. Ами не го правете! По-добре обяснете на околните, че предпочитате да останете с обувки. Никой тактичен човек няма да Ви откаже. Едва ли някой би повдигнал въпроса.

 

Това ще осигури едно приятно и спокойно преживяване. Без притеснения от миришещи чорапи.

 

А ако е нетактичен и го направи? – защо изобщо трябва да сме в тази компания...

 

Живейте спокойно. Бъдете заобиколени от добри аромати и излъчвайте чистота. Това е здраве и спокойствие. Нека ерата на миришещите чорапи остане в миналото.

 

Живеем във време, в което летим, общуваме от всяка точка на света. Лекуваме нелечими за миналото болести. Та с едни миришещи чорапи ли няма да се справим?

 

Животът е твърде кратък! Нека разрешаваме проблемите бързо и живеем  в хармония със собственото си аз.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница