ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

чорапи - 26%
Виж всички истории

Защо той носи дамски чорапи и чорапогащници?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Миналата седмица си говорихме за мъжете и техният фетиш към женските чорапи и чорапогащници. Ако сте мъж и женските чорапи и чорапогащници са и Ваш фетиш, то се надяваме, че сме Ви дали доза смелост, за да го признаете пред жената до себе си. Ако сте жена, то вярваме, че осъзнавате, че женските крака са едно от най-красивите части от дамската фигура. И подчертаването им с красиви чорапи или чорапогащник, може да предизвика много приятни емоции в мъжът до Вас.

 

Днес продължаваме да си говорим за фетишизмът към дамските чорапи и чорапогащници. Защото темата е обширна. Защото е интересна. Защото е необходимо да разбираме хората.  В следващите редове по-подробно ще се спрем на мъжете, които обичат да носят дамски чорапи и чорапогащници.

 

Мъж с дамски чорапи или чорапогащник – има ли връзка със сексуалната ориентация?

 

Има мъже, които обичат да гледат жени в чорапи или чорапогащник. Има мъже, които обичат да обличат върху себе си тази част от женското облекло. Това тяхно желание по никакъв начин не ги превръща в хора, чиято сексуална ориентация е различна от общоприетата.

 

Напротив, голяма част от тях са хетеросексуални. И в голям процент не проявяват никакъв интерес към друг вид дрехи и аксесоари от женското облекло.

 

Но ние не сме виждали такива мъже!

 

Това, че не сме виждали хетеросексуални мъже, които спокойно да носят женски чорапи или чорапогащник  не значи, че ги няма. Напротив – има ги. Но много често и те самите не желаят да признаят пред себе си, че допирът на женските чорапи и чорапогащници им харесва. Какво остава да го признаят пред обществото и околните да приемат фетиша им?

 

Много хора ще ги заклеймят, възможно е да имат проблеми на работното си място, със семейството и приятелите си. По тази причина често подтискат желанието си.

 

Има и една идея по-смели мъже, които имат фетиш към женски чорапи и чорапогащници. Но отново рядко разбираме за това. Те носят дамски чорапи и чорапогащници под дънките и панталоните си. Спят с тях. Или ходят на фитнес. Но околните рядко разбират за това.

 

Как мъжете си набавят женски чорапи или чорапогащници, за да ги облекат?

 

Разбира се, всеки мъж може да влезе в магазин за чорапи и да купи няколко чифта чорапи и чорапогащници. За празник, за романтична вечеря, за да изненада любимата си. Възможностите не са малко.

 

Проблемът обаче се крие там, че мъжете, които имат фетиш към носенето на дамски чорапи и чорапогащници, смятат, че всички в магазина вече знаят, че те ще ги носят. Дори хората, които не са се сблъсквали с такъв фетиш изобщо да не предполагат. По тази причина мъжете, които си обличат женски чорапи или чорапогащници, избягват да пазаруват на място.

 

Най-често си набавят тази част от женското облекло от гардероба на своята любима, майка, сестра или приятелка. И най-често тези жени не подозират нищо. В други моменти, предпочитат да пазаруват от онлайн магазини, защото доставката може да бъде за всеки член на семейството. И на куриера изобщо не му пука кой я взима.

 

Има и мъже, които избират друг начин, за да се снабдят с чорапи и чорапогащници – те си ги купуват от притежателките им. Това най-често може да се направи в различните виртуални форуми за запознанства.

 

Обувките

 

Мъжете, които имат фетиш към ходилата на жената се впечатляват не само от женските чорапи и чорапогащници, а и от обувките. Токчета, добра извивка на ходилото, каишка, която подчертава красотата на глезена Ви. Обожават да Ви гледат с такива обувки.

 

Мъжете, които носят женски чорапи и чорапогащници, често си слагат тайно и обувки на висок ток. Да - отново най-вече тайно. Когато са сами със себе си.

 

Фетишите – да потърсим ли помощ?

 

Нищо, което е приятно на двамата партньори не е опасно, когато не е свързано с физически и емоционални наранявания. При ясно изразени граници, фетишите могат да направят сексуалния живот на двама души по-интересен и да създадат доверие между тях.

 

Помощ би била необходима, ако нищо извън фетиша не е интересно за човек. И той загуби всякакво желание да се съобразява и с желанията на партньора си.

 

Как да разберем повече за фетишът на партньора ни?

 

Има един единствен вариант – да проведете един откровен разговор. Независимо дали фетишът е към чорапи и чорапогащници или към нещо друго, то ако имате някакви въпроси или притеснения, най-добре ги споделете с човека до себе си. Доста често мислите, които тормозят ума ни са неоснователни. Проверете дали е така и във Вашия случай.

 

В заключение ще кажем едно – всички имаме своите странности. Намерете човек, с който взаимно да харесвате своите малки тайни. Без значение дали става въпрос за чорапи и чорапогащници или нещо друго. Това ще Ви гарантира само едно – спокойствие, че във всеки момент можете да бъдете себе си. Спокойствие, че сте разбрани и приети от човека до себе си. Спокойствието, че разбиранията на останалите хора вече нямат никакво значение. Важни сте Вие и вашият партньор. Не е ли това щастието?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи