Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи за Свети Валентин - зарадвай любимия човек

Чорапи за Свети Валентин  - зарадвай любимия човек

 

Свети Валентин наближава. Няма значение дали го очакваме с нетърпение или отричаме празника. Всеки от нас иска да се почувства специален и обичан. Нуждаем се от  този празник, за да ни напомни колко е хубаво да имаш правилния човек до себе си и как не трябва да го приемаш за даденост. Да ни покаже, че щастието и любовта трябва да са приоритетите в нашия живот, защото го забравяме, улисани в ежедневните задължения. И тази година, може би за първи път от тинейджърските си години, аз ще празнувам Свети Валентин – първо някъде навън, показно, което винаги ми е изглеждало нелепо. И после у дома – тихо и уютно – по чорапи.

 

Няма цял ден да си стоя у нас. Още по-малко вечерта. Ще облека най-красивата си рокля, ще я съчетая с прекрасни дълги и секси чорапи. Ще оправя косата си, а маникюра… винаги е изряден. Ще сложа много грим – или поне достатъчно, за да прикрие безсънието, отразяващо се на лицето ми. Ще очаквам мъжа, който приемах за човека на мечтите ми, когато се запознахме, перфектния. Днес  знам, че далеч не е такъв. Но понякога е. И тази вечер ще бъде. И това е напълно достатъчно.

 

В крайна сметка и аз днес не съм онази, която виждаше рошава само след секс, не познаваше по домашни дрехи и не бе нужно да търпи всичките ми настроения, защото не ни се случваше да прекараме цели дни заедно. Може би и той е имал други представи за мен, но е разбрал, че са грешни. Но понякога не са. И ме обича. И това е достатъчно.

 

Ще пием, ще пеем и ще танцуваме! Защото е Свети Валентин. Защото се обичаме. Защото на този ден ще съм по-красива, отколкото принципно съм, а той ще пусне в действие очарованието и хумора си, които ме разтопяват.

 

После ще се приберем и ще се прегръщаме дълго.  Защото сме правили секс на някое забранено място. Ще пусна романтичен филм, който той не понася. Той обаче нищо няма да каже. Ще сменя дългите си чорапи с терлици. И ще се почувствам удобно, защитено и усмихнато. Той знае колко обичам чорапи и ще ми подари поредния чифт, сигурна съм! Защото чорапите са аксесоар, който ми позволява да вляза в която роля си пожелая. Чорапите имат магически сили. Чорапите са нещо, на което не мога да устоя. Чорапите ме превръщат в онази, която искам да бъда. И обичам всичките си чорапи. И нямам търпение да получа новия си чифт.

 

Аз също ще му подаря чорапи. Избрала съм му няколко чифта. Защото го обичам не само, когато носи риза с вратовръзка или екипа си за фитнес, с който може да ме побърка. Обичам го по чорапи – пряко и преносно. Когато е изнервен, когато е онзи, който не съм познавала преди. И ще бъде така, дори да изгубим всичко, което имаме и останем голи и бедни – само по чорапи. Пак бих избрала него! И той би избрал мен! И светът да свърши – оставаме двамата, чорап за чорап и ръка за ръка.

 

А Вие ще празнувате ли празника на любовта? Ще изберете ли тази година този ден за повод за празненство? Ще се замислите ли защо сте обикнали него или нея? Ще избягате ли, ако осъзнаете, че не това е Вашият човек. И ще му покажете ли какво чувствате, ако е точно той? Ще му подарите ли чорапи, за да Ви бъде уютно, тихо и щастливо?

 

Как се променяме хората само – преди не харесвах Свети Валентин. Днес с нетърпение избирам чорапите и роклята си за празника. И след него. Надявам се и Вие, но оставам преценката си на Вас.

 

И нека Свети Валентин се случва по-често, независимо от датата. Защото една връзка няма да остане пълноценна, ако ние не я правим такава. Ако не я захранваме и не я поддържаме. Ако не показваме на човека до нас какво чувстваме към него. Ако не му показваме колко е специален, когато самият той го забрави. Ако не ни е комфортно едни с други. Ако не можем да разголим спокойно тялото и душата си пред него и да останем само по чорапи.

 

И ако все още се чудите дали искате да празнувате Свети Валентин по чорапи или без тях, нека Ви кажа какво промени мнението ми. Видях едно сияещо момиче с огромен, наистина огромен букет. Излъчваше щастие и любов. И разбрах, че въпреки циничното ми отношение към празника, искам и аз да държа подобна… гора от цветя. Но сама бях сложила ограничение, казвайки, че е тъпо да празнувам.  Всяка жена иска! А всеки мъж трябва понякога да може да поглези жена си по този начин.

 

И тази година ще имам и чорапи. Красиви чорапи! Много чорапи и много цветя. А Вие?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница