Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи „коронавирус” – могат ли да бъдат идеалния щур и бюджетен подарък?

Чорапи „коронавирус” – могат ли да бъдат идеалния щур и бюджетен подарък?

 

Идва личен празник на любим човек или просто искате да зарадвате с подарък скъпите си хора. Кризата около коронавируса обаче не е пропуснала и Вас и разполагате с ограничен бюджет. Същевременно искате да купите нещо оригинално, интересно, практично и забавно, което да показва отношение към онзи, за когото е предназначено. Ние имаме решение за Вас – подарете чорапи. А ако онзи, за когото са предназначени разполага с достатъчно количество чувство за хумор – изберете чорапи „коронавирус”,  които създадохме за всички, които искат да бъдат актуални, независимо от обстоятелствата.

 

Защо пък чорапи или чорапи „коронавирус”?

 

Чорапите не са просто средство, което предпазва или топли краката ни. Те са аксесоар, който показва отношение към стила, внимание към детайлите и желание да изпипваме всичко по визията си по начин, който гали собствените ни очи и тези на околните. Чорапите са средство, което да покаже отношение към личната ни хигиена и здраве. Защото всеки набляга на видимото, но истински впечатляват онези жени и мъже, които са избрали качеството и за нещата, които не винаги са на показ.

 

Чорапите „коронавирус” са нашият начин да покажем, че можем да сме актуални, независимо пред какви трудности ще ни постави животът. Чорапите „коронавирус” са нашият избор – да натиснем газта, когато много други спират. Чорапите „коронавирус” са символ на променящия се свят и възможността да се превърнем в създатели на тенденциите, вместо да ги копираме.

 


Ще се зарадва ли бъдещият притежател на чорапи „коронавирус” на подаръка, който сме му избрали?

 

Много искаме да отговорим, че чорапите „коронавирус” биха зарадвали всеки един човек, защото именно това е тяхната цел. Не подарявайте чорапи „коронавирус”, ако са предназначени за някой, който няма чувство за хумор или е много изплашен, но не е готов да освободи съзнанието си. Не подарявайте чорапите „коронавирус”, когато усещате, че темата е чувствителна, а срещу Вас има човек, който не желае да види цветовете в живота. Не подарявайте чорапи „корона”, ако не сте сигурни, че този жест ще бъде разбран правилно.

 

Всички останали ще се усмихнат широко на този подарък – защото е различен, защото е практичен, защото е щур, защото е актуален, защото чорапите „коронавирус” залепват за краката ни, както болестта се прикрипи за живота ни.

 

Единствено чорапите „коронавирус” ли са подходящи за подарък?

 

Не, чорапите „коронавирус” са идеален вариант за забавен и бюджетен подарък, но има и редица други чифтове, които могат да зарадват бъдещите си притежатели – колекциите са свързани с хоби, професии и всякакви други дейности, които са част от живота ни. Един пътешественик с удоволствие би носил чорапи от тази колекция, един зъболекар с усмивка би си обул чорапи със зъбчета. Постарали сме се за всеки да има избор, който да превръща избора на чорапи в приятно занимание, а не в необходимост.

 

Чорапите „коронавирус” – винаги ли ще бъдат актуални?

 

Иска ни се да кажем „не”, да вярваме, че отговорът е „не”, но не можем да го твърдим. Или поне ще бъдат актуални още дълго време. Не знаем истината – колко е опасна тази болест, колко действително са заразените с нея. Осъзнаваме обаче, че ще трябва да свикнем да живеем с наличието ѝ по един или друг начин.

 

Светът няма да спре, защото ние не сме подготвени за предизвикателствата – едни или други. Ние няма да имаме възможност да живеем в идеален свят и може би никой не е имал подобна привилегия да обитава такъв.

 

Длъжни сме обаче да направим всичко по силите си, за да бъдем щастливи. Да научим себе си и децата си да изпитват наслада от живота, макар да се срещат с трудности. Дължим си го, защото точно този живот е само един. Дължим си го, защото ако ние се чувстваме в хармония със себе си, то това ще се предава и на околните.

 

Чорапи „коронавирус” – разгледайте ги…

 

Моделите чорапи „коронавирус” карат ли Ви да си помислите колко щур е светът, че се е наложило да излезете от всичките си зони на сигурност. Чорапите „коронавирус” напомнят ли Ви, че нищо не е такова каквото изглежда и понякога се тревожим излишно, а друг път сме лекомислини, когато трябва да сме отговорни.

 

Чорапите „коронавирус” карат ли Ви да откликнете, че искате да ги подарите на себе си или на скъп за Вас човек?  Тогава те са за Вас.

 

И с нашата колекция „чорапи коронавирус” желаем както на Вас, така и на себе си здраве, повече усмивки и повече живот в дните ни. Нека вихрушката от емоции не спира, а ние да се научим да живеем с нея. Защото животът е един и заслужава да се изживее красиво.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница