Меню
Профил
Виж всички истории

Отмина ли модата на невидимите чорапи

Отмина ли модата на невидимите чорапи

невидими чорапи за лятото

 

Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер. Невидимите чорапи представляват изрязани, къси модели тип терлик, които не се показват над обувките, които носите. Те определено са удобни и много дискретни, но чрез тях трудно можете да покажете уникалността си и личното си чувство за мода и стил. За разлика от тях чорапите с разноцветни картинки или закачливи надписи са много по-добър начин да покажете на околните какви са интересите ви, да демонстрирате завидно чувство за хумор и дори биха могли да бъдат чудесен повод за интересен разговор или ново запознанство.

Така че ако питате нас, невидимите чорапи винаги ще имат своето време и място, но те определено няма да ви помогнат да изразите своята индивидуалност. Това разбира се не означава изцяло да се отървете от тях. Напротив, хубаво е винаги да пазите поне по един такъв чифт в чекмеджето си. Не се знае кога ще ви се наложи да заложите на по-консервативен и класически тоалет, с който ярките чорапи няма да се връзват много добре. Невидимите терлици са незаменим помощник в случаите, когато трябва да обуете кожени мокасини или друг тип затворена обувка, а не искате босите ви крака да се потят и вмирисват в нея. Винаги когато искате обувките да са основният фокус на тоалета ви, невидимите чорапи са отличен избор. За всички останали ситуации обаче, ви съветваме да заложите на нещо много по-цветно, смело и експресивно. Разгледайте нашите модели чорапи за настроение и ще разберете точно за какво говорим.

Какви алтернативи на невидимите чорапи съществуват?

Невидимите чорапи и моделите тип терлик обикновено остават съвсем скрити, защото дължината им е под линията на глезена и повечето обувки ги покриват изцяло. Оттам идва и наименованието им “невидими”. Но ако се престрашите да заложите на една идея по-високи чорапи, можете коренно да промените излъчването на тоалета си и да направите силно впечатление на околните.

  • Чорапи с къс конч: те са една идея по-високи от терлиците, но са по-къси от класическите чорапи. Успяват да покрият до известна степен глезена, но все пак не се показват много над обувките. Това ги прави отличен избор за хората, които искат малко да разчупят стереотипите, но в същото време нямат смелостта да заложат на супер ярки и привличащи вниманието чорапи. Този тип модели обикновено се използва при различни спортни занимания или събития с малко по-строг дрескод.

 

  • Класически чорапи: Това е най-често срещаният модел и то не без причина. Те стигат горе-долу до средата на прасеца и се съчетават чудесно с повечето видове обувки. Те са супер удобни, което ги прави предпочитан избор за ежедневието. Дължината им предпазва от разраняване на петите, което често може да се получи при носене на невидими чорапи. Това е така, защото те не покриват добре тази зона и деликатната кожа на крака се търка директно в твърдата пета на обувката. Класическите чорапи са един от най-универсалните модели. Освен това при тях може да намерите най-голямо разнообразие, що се отнася до шарки и цветове. Няма как да сбъркате, ако заложите на тях.

 

  • Чорапи с дължина до коляното: Този модел е пълната противоположност на невидимите чорапи. Той ви позволява най-добре да разгърнете своята креативност и да се забавлявате.  Дължината на тези чорапи стига чак до коляното и по тях има предостатъчно място за различни весели картинки, с които да покажете на околните интересите или любимото си хоби. Три четвъртите чорапи се съчетават чудесно с къси панталони, мини поли и закачливи рокли. С тях определено ще направите силно впечатление и няма да останете незабелязани. Ще се изненадате колко хора ще използват веселите ви чорапи като повод да се запознаят и да завържат разговор с вас.

 

Невидими или не…

Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да се водите единствено и само спрямо своя личен моден усет. В крайна сметка няма никакво значение какво е модерно в момента, стига вие да се чувствате добре в собствените си дрехи и аксесоари. Невидимите чорапи и ниските терлици са чудесен избор по време на тренировка или за по-класически тоалет, но все пак ви съветваме от време на време да излизате извън зоната си на комфорт и да изпробвате нещо по-смело. Уверяваме ви, че това ще ви помогне да придобиете увереност и да откриете неочаквани модни комбинации, които ви стоят страхотно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница