Меню
Профил
Виж всички истории

Нова година - на токчета или по чорапи с пантофи?

Нова година - на токчета или по чорапи с пантофи?

 

Вече дойде времето, в което се питаме къде ще бъдем на нова година, с кой ще прекараме началото на новите дни от мечти и надежди. Дали да облечем най-красивите си дрехи и да бъдем принцове и принцеси, каквито не се виждаме през останалото време, защото сме заети да се погрижим за себе си. Дали да не си останем вкъщи или в дома на близък по пижама и чорапи - защото и на този момент не успяваме да се насладим през останалото време.

 

Ние обичаме да сме по чорапи, но все още не сме решили дали ще ги съчетаем с токчета или с пантофи. И в двата варианта обаче смятаме, че ще се забавляваме и ще бъдем щастливи. Нека заедно намерим плюсовете на чорапи с пантофи и чорапи с официални обувки и решим кое е най-доброто за нас.

 

Нова година по чорапи - съчетана с пантофи

 

Звучи изкушаващо! Удобство, безкраен уют и топлина, съчетани единствено с любими хора. Съобразяваме се единствено със себе си и тези, които обичаме. И когато ни се приспи... леглото е на няколко крачки разстояние. Нова година може да е много забавна по чорапи и пантофи. Изпробвано е! Нека Ви разкажем ние как я празнуваме в домашна обстановка...

 

Всеки се чувства като у дома си

 

Слагаме си чорапи и пантофи, украсяваме заедно, заедно подреждаме масата и после разбира се - чистим всички. Задълженията по подготовката са разпределени, но разтребването след празника - също. Тоест както на краката ни им е удобно по чорапи и пантофи, така и умът на домакина е спокоен, защото не е ангажиран с гостите си, а е част от веселбата.

 

Танцуваме

 

Да танцуваш е божествено. В препълнените заведения обаче не винаги има подобна възможност. Някой те бута или изобщо не можеш да станеш заради навалицата. Или не се чувстваш добре сред цялата тълпа...

 

По чорапи и пантофи няма такава опасност. Дансингът не е голям, колкото в заведението, но не е и препълнен. Диваните стават чудесно място, на което да се движиш и музиката отговаря изцяло на предпочитанията то.

 

Играем игри

 

На филми, асоциации, подаръци (за възрастни) - всичко това гарантира много смях и незабравими спомени. Няма как да се направи в заведение. Новата година по чорапи и пантофи обаче дава голяма възможност да станем отново деца и да се смеем със сълзи. А заслужаваме да си спомним как се прави, нали...

 

Лягаме си

 

На леглото, на пода, на дивана... Където ни е удобно. Когато си посрещнал празника по чорапи и пантофи, то много лесно можеш да се преминеш в легнало положение. Ще спиш ли, няма ли да спиш - въпрос на избор. И повече на това как си се уредил.

 

Нова година по чорапи, но с официални дрехи и обувки

 

Понякога просто имаме нужда да избягаме от удобството на чорапите и пантофите, колкото и да го обичаме. Да си сложим красиви чорапи. Жените да ги съчетаят с прелестни рокли и токчета. Мъжете - с костюм.

 

Тук няма да Ви изброяваме как можем да посрещнем празника. Общо взето прекарването му ще бъде в ръцете на персонала, където отиваме, другите хора, които са там да се забавляват и нашите очаквания - дали ще се оправдаят.

 

Просто си сложете най-красивите чорапи, оправете косите си, това няма как да не вдигне и самочувствието Ви. Забавлявайте се. Бъдете принцове и принцеси, защото това е наше право, а в ежедневието често забравяме.

 

Нова година си е Нова година, когато излезеш, когато си далеч от всичко, което те свързва с комфорта. Когато искаш да избягаш. Да сложат приборите ти, да ти отсервират, да бъдеш освободен от всякакви ангажименти.

 

И все пак...

 

И все пак ще бъдем по чорапи. Имаме страхотни предложения. Обуйте се красиво, най-малкото, защото не знаете къде и кога би било възможно да се събуете. Обуйте си красиви чорапи за собствено самочувствие. Обуйте си красиви чорапи, защото малко хора обръщат внимание на детайлите. И това ще Ви отличава. Обуйте си красиви чорапи, защото си заслужава.

 

И нека помним, че това наистина не е просто ден от календара, а време за нови обещания, за нови мечти и надежди. Но е много по-важно да имаме щастлива година. Да сбъдваме нещата, които сме си пожелали в празничната нощ. По-често да слагаме красиви чорапи - независимо с пантофи или официални обувки. Различно е, но и двете носят повод за щастие. Нека обуем чорапите си и да празнуваме всеки ден, защото животът е прекрасен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница