Меню
Профил
Виж всички истории

Нова година - на токчета или по чорапи с пантофи?

Нова година - на токчета или по чорапи с пантофи?

 

Вече дойде времето, в което се питаме къде ще бъдем на нова година, с кой ще прекараме началото на новите дни от мечти и надежди. Дали да облечем най-красивите си дрехи и да бъдем принцове и принцеси, каквито не се виждаме през останалото време, защото сме заети да се погрижим за себе си. Дали да не си останем вкъщи или в дома на близък по пижама и чорапи - защото и на този момент не успяваме да се насладим през останалото време.

 

Ние обичаме да сме по чорапи, но все още не сме решили дали ще ги съчетаем с токчета или с пантофи. И в двата варианта обаче смятаме, че ще се забавляваме и ще бъдем щастливи. Нека заедно намерим плюсовете на чорапи с пантофи и чорапи с официални обувки и решим кое е най-доброто за нас.

 

Нова година по чорапи - съчетана с пантофи

 

Звучи изкушаващо! Удобство, безкраен уют и топлина, съчетани единствено с любими хора. Съобразяваме се единствено със себе си и тези, които обичаме. И когато ни се приспи... леглото е на няколко крачки разстояние. Нова година може да е много забавна по чорапи и пантофи. Изпробвано е! Нека Ви разкажем ние как я празнуваме в домашна обстановка...

 

Всеки се чувства като у дома си

 

Слагаме си чорапи и пантофи, украсяваме заедно, заедно подреждаме масата и после разбира се - чистим всички. Задълженията по подготовката са разпределени, но разтребването след празника - също. Тоест както на краката ни им е удобно по чорапи и пантофи, така и умът на домакина е спокоен, защото не е ангажиран с гостите си, а е част от веселбата.

 

Танцуваме

 

Да танцуваш е божествено. В препълнените заведения обаче не винаги има подобна възможност. Някой те бута или изобщо не можеш да станеш заради навалицата. Или не се чувстваш добре сред цялата тълпа...

 

По чорапи и пантофи няма такава опасност. Дансингът не е голям, колкото в заведението, но не е и препълнен. Диваните стават чудесно място, на което да се движиш и музиката отговаря изцяло на предпочитанията то.

 

Играем игри

 

На филми, асоциации, подаръци (за възрастни) - всичко това гарантира много смях и незабравими спомени. Няма как да се направи в заведение. Новата година по чорапи и пантофи обаче дава голяма възможност да станем отново деца и да се смеем със сълзи. А заслужаваме да си спомним как се прави, нали...

 

Лягаме си

 

На леглото, на пода, на дивана... Където ни е удобно. Когато си посрещнал празника по чорапи и пантофи, то много лесно можеш да се преминеш в легнало положение. Ще спиш ли, няма ли да спиш - въпрос на избор. И повече на това как си се уредил.

 

Нова година по чорапи, но с официални дрехи и обувки

 

Понякога просто имаме нужда да избягаме от удобството на чорапите и пантофите, колкото и да го обичаме. Да си сложим красиви чорапи. Жените да ги съчетаят с прелестни рокли и токчета. Мъжете - с костюм.

 

Тук няма да Ви изброяваме как можем да посрещнем празника. Общо взето прекарването му ще бъде в ръцете на персонала, където отиваме, другите хора, които са там да се забавляват и нашите очаквания - дали ще се оправдаят.

 

Просто си сложете най-красивите чорапи, оправете косите си, това няма как да не вдигне и самочувствието Ви. Забавлявайте се. Бъдете принцове и принцеси, защото това е наше право, а в ежедневието често забравяме.

 

Нова година си е Нова година, когато излезеш, когато си далеч от всичко, което те свързва с комфорта. Когато искаш да избягаш. Да сложат приборите ти, да ти отсервират, да бъдеш освободен от всякакви ангажименти.

 

И все пак...

 

И все пак ще бъдем по чорапи. Имаме страхотни предложения. Обуйте се красиво, най-малкото, защото не знаете къде и кога би било възможно да се събуете. Обуйте си красиви чорапи за собствено самочувствие. Обуйте си красиви чорапи, защото малко хора обръщат внимание на детайлите. И това ще Ви отличава. Обуйте си красиви чорапи, защото си заслужава.

 

И нека помним, че това наистина не е просто ден от календара, а време за нови обещания, за нови мечти и надежди. Но е много по-важно да имаме щастлива година. Да сбъдваме нещата, които сме си пожелали в празничната нощ. По-често да слагаме красиви чорапи - независимо с пантофи или официални обувки. Различно е, но и двете носят повод за щастие. Нека обуем чорапите си и да празнуваме всеки ден, защото животът е прекрасен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (383)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница