Меню
Профил
Виж всички истории

Секс по чорапи - изпробвайте го!

Секс по чорапи - изпробвайте го!

 

 

Чорапите се променят! От много време не са само средство, което предпазва и топли ходилата ни. Чорапите са аксесоар. И могат да ни превъплъщават в ролите, в които искаме да бъдем. Нежни или дръзки. Невинни или смели. Модерните жени, които сами взимат това, което искат или онези, които се оставят да бъдат гонени. Можем да бъдем всичко, което пожелаем. Нуждаем се просто от правилния чифт чорапи.

 

Ето защо чорапите намират и своето специално място в спалнята. Всички дрехи могат да бъдат махнати. Чорапите обаче могат да останат по време на играта. Дори е хубаво. Защото палят още по-силно страстта и въображението.

 

Дължината на чорапитеКогато говорим за секси и чорапи, то дължината е изключително важна. Във всяко едно отношение... И да, колкото по-дълги са чорапите, толкова по-добре! Хубаво е да изберем модел, който да бъде над коляното. Стоят красиво, подчертават краката ни и оставят възможност на партньора да развърже фантазиите си. Когато нещо остава скрито, то работи още по-силно. А любимият ни мъж заслужава да му бъде интересно, нали...

 

Може дори да съчетаем избрания чифт чорапи със секси обувки. Най-добре на токчета. Безумно високи и безкрайно тънки - гаранция, че няма как да сбъркаме. Токчетата и дългите чорапи във въздуха остават отпечатък в съзнанието, който ще стои много дълго време.

 

Цветът на чорапите

 

Белите дълги чорапи са класика, когато си говорим за секс. Стоят нежно, еротично, красиво. Преобразяват ни в красиви кукли, които няма как да останат незабелязани. И карат противоположния пол да ни желае още повече. Същото се отнася и за черните чорапи, макар те да имат по-агресивно излъчване.

 

Всъщност ние обичаме класиката, но понякога и експериментите са препоръчителни. Можем да изберем всеки цвят, който ни се струва подходящ за секс. Ако оставяме мъжа да ни съблече и остави по чорапи, то е важно да ги съчетаем добре с обувките и бельото си.

 

Жартиерите и чорапите за жартиери също с един отличен избор. Те са акцент във филмите, които са забранени за деца, в еротичните фотосесии, при момичетата, които не се страхуват да заявят себе си. Горещи, дръзки, красиви - каквито са чорапите, такава ще бъде и вечерта.

 

Материята на чорапите

 

Материята на чорапите е много важна. Във всеки един момент. Когато си говорим за чорапи и секс обаче няма място за компромиси. Изработката и материалите, от които са направени нашите секси чорапи трябва да са толкова добри, че да не задържат и предизвикват никакъв мирис. Нужно е да са достатъчно стегнати, за да не се свличат. Няма да е особено приятно постоянно да ги придърпваме, нали.Секси чорапите подходящи ли са, ако сме с нов партньор

 

И още как! Да, когато сме във нова връзка ни е по-трудно да се отпуснем. Дори по-сложно, отколкото, ако правим секс с някой за една вечер. В първия случай залагаме на надежди, жажда да се получат нещата и дните, в които сме заедно да се превърнат в месеци, а месеците в години. При втория вариант е важно да си изкараме хубаво. Една незабравима вечер, която няма да се повтори. Така задръжките падат по-лесно. И да се появим и правим секс по чорапи е и за наше удоволствие. Не си мислим той какво ще си помисли. Просто знаем, че ще бъде очарован.

 

Но истината е, че притесненията ги има и когато връзката е дългогодишна. Свикваме с рутината и после е трудно да я разчупим. Чувстваме се странно. Предполагаме, че той не ни гледа по същия начин както преди. И в повечето случаи е истина. Как да се явиш пред някой гола по чорапи, когато разговорите се свеждат до това кога ще вечеряме...

 

Дилемата е сложна. Но все пак обуйте си чорапи и поръчайте вечерята. Спестете си времето от готвене поне тази вечер. И после поне веднъж в седмицата. Ставаме домакини и забравяме, че трябва да бъдем истински жени. Сложете си секси чорапи и си го припомнете. Припомнете го и на него. Може пък въпросите с храната и сметките да минат на заден план.

 

Секс по чорапи

 

Различно е. Ново е. Вълнуващо е. Да бъдем себе си. Или бъдем различни. Всъщност да бъдем тези, които си искаме. Животът е един и си е само наш. Нека го изживеем пълноценно. А в леглото... Там трябва да е всичко друго, но не и скучно.

 

Секси чорапи - не купуваме тях. Купуваме си една незабравима вечер. Купуваме си нов старт на старата си връзка. Купуваме си впечатляващо начало за новата такава. Ние сме красиви, секси и не се страхуваме да заявим себе си. Ние сме точно такива, каквито са и чорапите ни.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (364)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница