Меню
Профил
Виж всички истории

Смешни чорапи – светът е полудял

Смешни чорапи – светът е полудял

 

Смехът е здраве, красота, енергия. Начин да разпуснем от уморителното ежедневие, да се забавляваме и да покажем на хората около нас, че ни е весело в тяхната компания. Или да ги разсмеем и да ги накараме да се почувстват добре в нашата. Ние обичаме да се смеем и да раздаваме веселие на околния свят. Точно по тази причина създадохме и нашата колекция смешни чорапи.

 

Смешните ни чорапи са идеалният начин да избягаме от скуката, да бъдем обути в качествено „добро настроение” или да подарим такова на наш близък или познат. Смешните чорапи не са просто смешни чорапи. Те са креативен начин да махнем с ръка на скуката в света и да покажем себе си, настроението си и креативността си.

 

Смешните чорапи – светът е полудял

 

Може би наистина светът е полудял. Хората се смеят все по-малко. Излизанията са повод да облечем модерни дрехи и да направим нови снимки за социалните мрежи, които показват съвършен начин на живот. Общуваме все повече виртуално, прегръщаме все по-малко. Пазим децата си от това да бъдат деца.

 

Вижте всички наши СМЕШНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ >>>

 

И това е лудница! Но не от онази - любимата, в която ще чуеш комплимент, докато вървиш по улицата, в която ще си бесен, че наследникът ти е счупил прозореца на съседката, а след години ще се смееш. В която ще прегръщаш до задушаване любимите си хора.

 

Просто е… Децата играят на компютри и няма да направят луда надпревара, в която да счупят имуществото на комшиите. Жените все повече избират от кой искат да получават комплименти и не приемат, че понякога едно: „Много си хубава” значи „Много си хубава” и нищо повече.  

 

Смехът е заглушен от нацупени устни и холивудски усмивки без чувства. Ние сме заглушили пламъчето, което ни кара да се смеем с широко отворена уста, макар да не притежаваме перфектната холивудска усмивка.

 

И тук идва ролята на смешните чорапи

 

Смешните чорапи премахват рутината, смешните чорапи показват, че нямаме комплекси, които ни карат да бъдем единствено в нормите и правилата. Смешните чорапи разкриват много за хобитата ни, нещата, които харесваме и ни помагат да се откроим от околните със собствения си стил.

 

Смешните чорапи ни помагат да станем сутрин рано, да отворим гардероба си и да се усмихнем широко. Колкото и да се чувстваме заспиващи или разтревожени. Чрез тях се подсещаме, че проблемите няма да спрат, но ние имаме силата да изберем под какъв ъгъл да гледаме на тях и как да ги приемем.

 

Как да върнем смеха в дните си?

 

Смехът в дните ни е лукс. За нещастие ние сме го направили такъв. За щастие – имаме възможност да си го позволим, стига да искаме. И то за минимални нефинансови средства.

 

Обуваме смешните си чорапи и се забавляваме, подаряваме смешни чорапи и се забавляваме, реакцията е очарователна. Четем някой нов или добре забравен стар виц – и се смеем. Или опитваме да разкажем такъв на колегите в офиса и те се забавляват, че хич не ни бива в разказването на вицове.

 

Обуваме си смешни чорапи. Обуваме смешни чорапи и на детето си. И по-често слушаме разсъжденията му за света. Може и да си ги записваме. Така всеки път, когато смятаме, че няма на какво да се засмеем – просто ще отворим тефтера си.

 

Най-важното обаче – обуваме си смешни чорапи и се научаваме да се смеем на себе си

 

Това далеч не значи да си се подиграваме. Напротив – не сме такива мазохисти. Просто трябва да обуем смешни чорапи и да приемем неловките моменти за забавни, вместо да ги оставим да контролират мислите ни дълго време напред.

 

Да обуем смешни чорапи и да се надсмеем над недостатъците си. И или да опитаме да ги променим, или да живеем с тях, но каквото и да изберем – да го направим без чувство на вина.

 

Да обуем смешни чорапи и да се наслаждаваме на света. Много често той просто е прекрасен и си заслужава да му се радваме. Предлага ни изобилие и дали ще му се насладим – зависи само от нас.

 

Разгледайте нашите смешни чорапи. И ако ви се забавлява – изберете си любим чифт – за вас или скъпите ви хора. Излезте от рамките, счупете стереотипите. Смешните чорапи са най-добрият начин за целта. Смешните чорапи носят добро настроение. А доброто настроение е здраве. Смешните чорапи – създадени за най-забавните хора на света.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница