Меню
Профил
Виж всички истории

Смешни чорапи – светът е полудял

Смешни чорапи – светът е полудял

 

Смехът е здраве, красота, енергия. Начин да разпуснем от уморителното ежедневие, да се забавляваме и да покажем на хората около нас, че ни е весело в тяхната компания. Или да ги разсмеем и да ги накараме да се почувстват добре в нашата. Ние обичаме да се смеем и да раздаваме веселие на околния свят. Точно по тази причина създадохме и нашата колекция смешни чорапи.

 

Смешните ни чорапи са идеалният начин да избягаме от скуката, да бъдем обути в качествено „добро настроение” или да подарим такова на наш близък или познат. Смешните чорапи не са просто смешни чорапи. Те са креативен начин да махнем с ръка на скуката в света и да покажем себе си, настроението си и креативността си.

 

Смешните чорапи – светът е полудял

 

Може би наистина светът е полудял. Хората се смеят все по-малко. Излизанията са повод да облечем модерни дрехи и да направим нови снимки за социалните мрежи, които показват съвършен начин на живот. Общуваме все повече виртуално, прегръщаме все по-малко. Пазим децата си от това да бъдат деца.

 

Вижте всички наши СМЕШНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ >>>

 

И това е лудница! Но не от онази - любимата, в която ще чуеш комплимент, докато вървиш по улицата, в която ще си бесен, че наследникът ти е счупил прозореца на съседката, а след години ще се смееш. В която ще прегръщаш до задушаване любимите си хора.

 

Просто е… Децата играят на компютри и няма да направят луда надпревара, в която да счупят имуществото на комшиите. Жените все повече избират от кой искат да получават комплименти и не приемат, че понякога едно: „Много си хубава” значи „Много си хубава” и нищо повече.  

 

Смехът е заглушен от нацупени устни и холивудски усмивки без чувства. Ние сме заглушили пламъчето, което ни кара да се смеем с широко отворена уста, макар да не притежаваме перфектната холивудска усмивка.

 

И тук идва ролята на смешните чорапи

 

Смешните чорапи премахват рутината, смешните чорапи показват, че нямаме комплекси, които ни карат да бъдем единствено в нормите и правилата. Смешните чорапи разкриват много за хобитата ни, нещата, които харесваме и ни помагат да се откроим от околните със собствения си стил.

 

Смешните чорапи ни помагат да станем сутрин рано, да отворим гардероба си и да се усмихнем широко. Колкото и да се чувстваме заспиващи или разтревожени. Чрез тях се подсещаме, че проблемите няма да спрат, но ние имаме силата да изберем под какъв ъгъл да гледаме на тях и как да ги приемем.

 

Как да върнем смеха в дните си?

 

Смехът в дните ни е лукс. За нещастие ние сме го направили такъв. За щастие – имаме възможност да си го позволим, стига да искаме. И то за минимални нефинансови средства.

 

Обуваме смешните си чорапи и се забавляваме, подаряваме смешни чорапи и се забавляваме, реакцията е очарователна. Четем някой нов или добре забравен стар виц – и се смеем. Или опитваме да разкажем такъв на колегите в офиса и те се забавляват, че хич не ни бива в разказването на вицове.

 

Обуваме си смешни чорапи. Обуваме смешни чорапи и на детето си. И по-често слушаме разсъжденията му за света. Може и да си ги записваме. Така всеки път, когато смятаме, че няма на какво да се засмеем – просто ще отворим тефтера си.

 

Най-важното обаче – обуваме си смешни чорапи и се научаваме да се смеем на себе си

 

Това далеч не значи да си се подиграваме. Напротив – не сме такива мазохисти. Просто трябва да обуем смешни чорапи и да приемем неловките моменти за забавни, вместо да ги оставим да контролират мислите ни дълго време напред.

 

Да обуем смешни чорапи и да се надсмеем над недостатъците си. И или да опитаме да ги променим, или да живеем с тях, но каквото и да изберем – да го направим без чувство на вина.

 

Да обуем смешни чорапи и да се наслаждаваме на света. Много често той просто е прекрасен и си заслужава да му се радваме. Предлага ни изобилие и дали ще му се насладим – зависи само от нас.

 

Разгледайте нашите смешни чорапи. И ако ви се забавлява – изберете си любим чифт – за вас или скъпите ви хора. Излезте от рамките, счупете стереотипите. Смешните чорапи са най-добрият начин за целта. Смешните чорапи носят добро настроение. А доброто настроение е здраве. Смешните чорапи – създадени за най-забавните хора на света.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница