ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Зимни термо чорапи – помогнаха да се справя със свекървата

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

топли термо чорапи

 

Зимни термо чорапи – никога не съм им обръщала безкрайно много внимание. Да, има много красиви и пъстри, но за мен си чорапи. До момента, в който не помагат на най-студената жена на света да те заобича. Или поне да спре да те плюе. Най-студената жена на света се впечатлява от чифт зимни чорапи? Кажете нямам ли свекървата с най-противоречив характер на планетата?

И преди да кажете, че аз нямам вкус, а със зимните чорапи не можеш да сгрешиш, то нека ви разкажа... Отиваме на рожден ден. Купувам парфюм. Цена – почти колкото цялата ми заплата. Нейният парфюм, който не е сменяла от години. Е, в момента, в който го купих за нея... Каза, че този аромат не е подходящ.

 

ВСИЧКИ ДАМСКИ ТЕРМО ЧОРАПИ В МАГАЗИН ПО ЧОРАПИ

 

Отиваме в Италия – купувам сувенири и красив шал. От най-нежния плат. Само неуките и комплексарите в днешно време отивали на екскурзия и носели подаръци. Било проява на лош вкус. Купувам и ваучер за почивка – трябвало да сложа в пликчето пари и за джобни. Защо тя да се харчи за моите подаръци? Не съм ли прекалено нагла?

Бях се побъркала. Идеята за коледни празници в нейния дом ми докарваше обриви. Идеята да купувам скъпи подаръци, за да ми обясняват колко са безвкусни – още повече. Ама задълженията са си задължения. Както каза мъжът ми – избра си мен, но не помисли, че съм в комплект със семейството си. Ама млада и зелена глава – не мисли. И после си плаща за грешките.

Съдбата обаче не е толкова неблагосклонна. Имам най-претенциозната свекърва и най-милия свекър на света. Съжали ме човекът. Извика ме да пуша и ми казва: „Душице, идват празници. На тази моята жена и вземи едни термо чорапи. Да видиш как ще спре да мрънка. Ако не спре – цял живот ще те тормози. Не е лоша жена. Свекърва е просто!”.

 

ТЕРМО ЧОРАПИ ЗА МЪЖЕ

 

Да подаря на свекърва си зимни чорапи не бе опция. Толкова скъпи неща подари на други хора или прибра в трета глуха на шкафовете. С едни зимни чорапи ще ме изхвърли от тях. От друга страна свекър ми никога не ме е подвел. Винаги се грижи да се чувствам добре и казва, че синът му има добър вкус. Нищо, че аз съм го свалила. За толкова неща му вярвам, за едни зимни чорапи ли да се съмнявам. А и какво имам да губя?

Така обиколих всички магазини. Избрах най-топлите и пъстри зимни чорапи. Опаковах ги в най-изчистената хартия. Добавих кутия хубави бонбони. И зачаках празниците.

 

МЪЖКИ ЧОРАПИ ОТ ФИНА МЕРИНОСОВА ВЪЛНА

 

Когато настъпи дългоочакваният момент, сърцето ми щеше да излезе. Свекър ми се смееше, а аз сменях всички цветове на дъгата. Тя развързваше панделката. И изведнъж на нейното лице се появи усмивка. Не знаех какво става, но сякаш камък падна от душата ми. Тя се усмихна на мен и подаръка ми! Подарък, който далеч не струваше една моя заплата, но бе избран с вкус. И със любезното съдействие на свекър ми... Усмихна се на зимните чорапи!

Оказа се, че майката на мъжа ми колекционира зимни термо чорапи. Една студена жена се стопля от зимните чорапи и тяхната магия. Това е нейната тайна, която ми бе издадена. От този момент не станахме най-добри приятелки. Но бяхме любезни една с друга.  И това бе достатъчно.

Тя спря с обидите, аз купувах почти всеки красив чифт. Свекър ми бе разкрит, но му бяхме благодарни. Съпругът ми си отдъхна. Аз вече нямах проблеми с подаръците... Всичко се нареди до момента, в който не се роди детето.

На двадесет градуса го обу със зимни чорапи. А аз  ги нахлупих на нейната  глава. Тя пък ме поля с вода, да съм се поохладила щом ми е топло. Всички са на тръни покрай нас.

Може би някой ден детето ще стане голямо и ще си намерим майстора и двете. До тогава е невъзможно да се сдобрим. Дори със сто чифта зимни чорапи.

Не случих на свекърва, а тя не случи на снаха. Но поне имам най-добрият свекър на света и мъж, който не е мамино дете. И колекция от красиви чорапи – върна ми всички, които съм купувала до сега...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....
    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи