Меню
Профил
Виж всички истории

Зимни термо чорапи – помогнаха да се справя със свекървата

Зимни термо чорапи – помогнаха да се справя със свекървата

топли термо чорапи

 

Зимни термо чорапи – никога не съм им обръщала безкрайно много внимание. Да, има много красиви и пъстри, но за мен си чорапи. До момента, в който не помагат на най-студената жена на света да те заобича. Или поне да спре да те плюе. Най-студената жена на света се впечатлява от чифт зимни чорапи? Кажете нямам ли свекървата с най-противоречив характер на планетата?

И преди да кажете, че аз нямам вкус, а със зимните чорапи не можеш да сгрешиш, то нека ви разкажа... Отиваме на рожден ден. Купувам парфюм. Цена – почти колкото цялата ми заплата. Нейният парфюм, който не е сменяла от години. Е, в момента, в който го купих за нея... Каза, че този аромат не е подходящ.

 

ВСИЧКИ ДАМСКИ ТЕРМО ЧОРАПИ В МАГАЗИН ПО ЧОРАПИ

 

Отиваме в Италия – купувам сувенири и красив шал. От най-нежния плат. Само неуките и комплексарите в днешно време отивали на екскурзия и носели подаръци. Било проява на лош вкус. Купувам и ваучер за почивка – трябвало да сложа в пликчето пари и за джобни. Защо тя да се харчи за моите подаръци? Не съм ли прекалено нагла?

Бях се побъркала. Идеята за коледни празници в нейния дом ми докарваше обриви. Идеята да купувам скъпи подаръци, за да ми обясняват колко са безвкусни – още повече. Ама задълженията са си задължения. Както каза мъжът ми – избра си мен, но не помисли, че съм в комплект със семейството си. Ама млада и зелена глава – не мисли. И после си плаща за грешките.

Съдбата обаче не е толкова неблагосклонна. Имам най-претенциозната свекърва и най-милия свекър на света. Съжали ме човекът. Извика ме да пуша и ми казва: „Душице, идват празници. На тази моята жена и вземи едни термо чорапи. Да видиш как ще спре да мрънка. Ако не спре – цял живот ще те тормози. Не е лоша жена. Свекърва е просто!”.

 

ТЕРМО ЧОРАПИ ЗА МЪЖЕ

 

Да подаря на свекърва си зимни чорапи не бе опция. Толкова скъпи неща подари на други хора или прибра в трета глуха на шкафовете. С едни зимни чорапи ще ме изхвърли от тях. От друга страна свекър ми никога не ме е подвел. Винаги се грижи да се чувствам добре и казва, че синът му има добър вкус. Нищо, че аз съм го свалила. За толкова неща му вярвам, за едни зимни чорапи ли да се съмнявам. А и какво имам да губя?

Така обиколих всички магазини. Избрах най-топлите и пъстри зимни чорапи. Опаковах ги в най-изчистената хартия. Добавих кутия хубави бонбони. И зачаках празниците.

 

МЪЖКИ ЧОРАПИ ОТ ФИНА МЕРИНОСОВА ВЪЛНА

 

Когато настъпи дългоочакваният момент, сърцето ми щеше да излезе. Свекър ми се смееше, а аз сменях всички цветове на дъгата. Тя развързваше панделката. И изведнъж на нейното лице се появи усмивка. Не знаех какво става, но сякаш камък падна от душата ми. Тя се усмихна на мен и подаръка ми! Подарък, който далеч не струваше една моя заплата, но бе избран с вкус. И със любезното съдействие на свекър ми... Усмихна се на зимните чорапи!

Оказа се, че майката на мъжа ми колекционира зимни термо чорапи. Една студена жена се стопля от зимните чорапи и тяхната магия. Това е нейната тайна, която ми бе издадена. От този момент не станахме най-добри приятелки. Но бяхме любезни една с друга.  И това бе достатъчно.

Тя спря с обидите, аз купувах почти всеки красив чифт. Свекър ми бе разкрит, но му бяхме благодарни. Съпругът ми си отдъхна. Аз вече нямах проблеми с подаръците... Всичко се нареди до момента, в който не се роди детето.

На двадесет градуса го обу със зимни чорапи. А аз  ги нахлупих на нейната  глава. Тя пък ме поля с вода, да съм се поохладила щом ми е топло. Всички са на тръни покрай нас.

Може би някой ден детето ще стане голямо и ще си намерим майстора и двете. До тогава е невъзможно да се сдобрим. Дори със сто чифта зимни чорапи.

Не случих на свекърва, а тя не случи на снаха. Но поне имам най-добрият свекър на света и мъж, който не е мамино дете. И колекция от красиви чорапи – върна ми всички, които съм купувала до сега...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница