ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Начало Истории за чорапи и чорапогащници

Истории за чорапи и чорапогащници

Детските чорапи – как децата Ви вече няма да ходят боси?

детски чорапи

 

Детските чорапи са предизвикателство, когато трябва да се обуят върху краката на малчуганите. Особено в летния сезон, когато е време за боси крака. И все пак и в най-горещите дни малчуганите имат нужда от чорапи – за прохладните вечери из морските курорти или за истински студените нощи високо в планината.

Прочети още →

Чорапи с текст – за какво ни помагат в живота?

чорапи с букви

 

Думите са една от най-големите сили и слабости, които притежава един човек. Чрез тях можем да разсмиваме, да огорчаваме, да накараме някого да полети от щастие, а друг да се почувства по-нисък от тревата. Думите са оръжие, чрез което можем да изкореним лошото и да внедрим добротата в света, но също така използваме тяхната мощ, за да нараним волно или неволно. Думите – използваме ги за закачки и добро настроение – точно както обича нашият екип. По тази причина решихме да споделим усмивките си и с Вас и създадохме чорапи с текст.

Прочети още →

Смешни чорапи – светът е полудял

смешни чорапи смешни хора

 

Смехът е здраве, красота, енергия. Начин да разпуснем от уморителното ежедневие, да се забавляваме и да покажем на хората около нас, че ни е весело в тяхната компания. Или да ги разсмеем и да ги накараме да се почувстват добре в нашата. Ние обичаме да се смеем и да раздаваме веселие на околния свят. Точно по тази причина създадохме и нашата колекция смешни чорапи.

Прочети още →

Чорапи от органичен памук – да пазим себе си и природата

органичен памук чорапи

 

Чорапите от органичен памук са сред моделите, които са най-търсени и предпочитани от потребителите. Основното предимство на тези модели е в това, че при тяхната изработка не се използва химия, което е от изключително голяма важност за човешкото здраве и опазването на околната среда.

Прочети още →

Чорапи с надписи – готов ли си да впечатляваш?

изненада чорапи

 

Понякога искаме да кажем толкова много на света и хората. Да забравим за сдържаността си и да я заменим с онова свое саркастично аз, което умее да се шегува със себе си и околните, да бъде прямо, усмихнато и да не се интересува от чуждото мнение. Да се облича така както му харесва, без да си мисли какво ще кажат другите, да прави това, което го прави щастлив – забравяйки да се съобразява с общественото мнение. Точно за тези хора ние създадохме и продължаваме да творим нашите модели чорапи закачки, които са част от колекцията чорапи с текст.

Прочети още →

Патриотични чорапи – носи ги с любов

ботев левски чорапи

 

Избрах си патриотични чорапи – един чифт чорапи с лика на Христо Ботев и един чифт чорапи с този на Васил Левски. Двама българи, които са дали живота си, за да я има България.

Прочети още →

Време е – за чаша вино и любов

чорапи вино

 

Вино – древна латинска поговорка гласи, че в него  е истината, а във водата – разумът. И това навярно е доказал всеки човек – поне веднъж в живота си. Колко тайни са били разказани на чаша от тази напитка, колко чувства са били споделени, колко сълзи са удавени в течността и колко смях и усмивки са греели още по-силно на милиони човешки лица.

Прочети още →

Летни терлици – от температурите ли бушуват хормоните?

чорапи лято

 

Лятото е тук! Температурите са високи, емоциите разлюляват сърцата. Съзнанието е замъглено. Правим неща, които не бихме направили през студените дни. От температурите ли бушуват всички хормони? 

Прочети още →

Чорапи „коронавирус” – могат ли да бъдат идеалния щур и бюджетен подарък?

корона чорапи

 

Идва личен празник на любим човек или просто искате да зарадвате с подарък скъпите си хора. Кризата около коронавируса обаче не е пропуснала и Вас и разполагате с ограничен бюджет. Същевременно искате да купите нещо оригинално, интересно, практично и забавно, което да показва отношение към онзи, за когото е предназначено. Ние имаме решение за Вас – подарете чорапи...

Прочети още →

Време е за… тънки чорапи и нови емоции

чорапи през лятото

 

Пролетта е тук – слънчева и облачна. Топла и студена, изпъстрена с цветове и емоции. Лятото също чука на вратата ни – време на дълги нощи, студени питиета и широки усмивки. И заедно със затоплящото се време идва ред на това да преорганизираме гардероба си. Да приберем дебелите дрехи и да направим място на любимите си летни тоалети. Важно място в гардероба ни ще заемат и тънките чорапи.

Прочети още →
Страница 1 от 14
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Детските чорапи са предизвикателство, когато трябва да се обуят върху краката на малчуганите. Особено в летния сезон, когато е време за...
  Думите са една от най-големите сили и слабости, които притежава един човек. Чрез тях можем да разсмиваме, да огорчаваме, да накараме няк...
  Смехът е здраве, красота, енергия. Начин да разпуснем от уморителното ежедневие, да се забавляваме и да покажем на хората около нас, че...

Кои сме най-много :)